PRODUCENT IZ MOTOVUNA U LONDONU

MEĐUNARODNI USPJEH Filip Motovunski ponovno osvojio BBC Radio 1

| Autor: Zoran ANGELESKI

Zasjao je u najpoznatijem drum & bass showu Rene LaVicea na londonskom kultnom radiju, i to svojim remixom za pjesmu "Gyalis" američkog dvojca Rumble

Filip Motovunski po deveti je put osvojio BBC Radio 1 u najpoznatijem drum & bass showu Rene LaVicea na londonskom kultnom radiju. Ovaj put se radi o njegovom remixu za pjesmu "Gyalis" američkog dvojca Rumble, koji čine jungle veterani Liondub i Marcus Visionary, u suradnji s jamajkanskim vokalistima Mr.Lexxom i Suku Wardom.

Najava novih izdanja

Filip na svojim društvenim mrežama već neko vrijeme najavljuje iduća četiri izdanja za prestižne labelove Ram Records, Trojan meets Jungle Cakes, Subtitles Music, a prvo koje je ugledalo svjetlo dana 11. rujna je upravo "Gyalis" remix za Liondub International. Filip je bio vrlo produktivan za vrijeme lockdowna, stoga svi zainteresirani za skorašnja izdanja mogu pratiti Motovunskog na kanalima: https://soundcloud.com/filip-motovunski; www.facebook.com/filip.motovunski i www.instagram.com/filip_motovunski/.

Filip Motovunski je drum and bass/jungle/hip hop DJ i producent iz Motovuna. Prije više od deset godina počeo je kao producent beatova, tekstopisac i MC u svojem PCP bandu kojeg je dijelio s Ivanom Babićem iz Motovuna, a potom se bacio u produkciju svojih jungle/dnb pjesama po čemu je danas prepoznatljiv.

Svoje prvo jungle/drum and bass izdanje "Ta Pa Tap EP" od pet pjesama objavio je za kanadsku Junglexpeditions etiketu, a nešto kasnije, za isti label, potpisao je "Sort Dem Out" EP, koji dijeli s poznatim beogradskim producentom Rahmaneejem.

Među svjetskim imenima

Deset godina na sceni Filip je obilježio duplim CD izdanjem za PDV label naziva "Ten Years Making Beats", a to izdanje sadrži 40 Filipovih autorskih djela i obrada.

Uz Big Buda, Wikluh Skya, The Green Mana, Rahmaneea i brata Yakova, Filip je dio njemačke drum and bass etikete Breaks Per Minute (BPM Rec.) za koju je izdao "Noonshine", EP od četiri pjesme i "Love Frequency", singl sa zagrebačkim pjevačem Michaelom Kvorkom. Za isti label izbacio je i "Lava/Shakka", singl od dvije pjesme koje se mogu čuti u setovima mnogih svjetskih imena kao što su DJ Hype, Aphrodite, Crissy Criss, S.P.Y, Skeptical, Crhis Su, Rene LaVice, Hybris i mnogi drugi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater