NAJNOVIJEU UTORAK U ROJCU

JAZZAVAC U KLUBU KOTAČ: Koncert trojice virtuoza i otvoreni jam session

| Autor: Portal GlasIstre.hr
Miroslav Tovirac (Arhiva)

U utorak, 23. lipnja u otvorenom prostoru Kluba Kotač u Društvenom centru Rojc održat će se novo izdanje programa Jazzavac, posvećenom jazz i improviziranoj glazbi.

Za razliku od proteklih izdanja na kojima je bilo prilike slušati jazz standarde, ali i novija izdanja svjetske jazz scene s vinila, ovog puta Jazzavac donosi još jedan otvoreni jam session.

Jazzavac open jam sessioni počeli su se održavati zimus na mjesečnoj bazi uz baznu postavu Jazzavac kućnog benda u sastavu Saša Zorkić na gitari, Željko Đikić Đika na bubnju, Afrim Shehu na saksofonu i Marko Grbac Knapić na basu.

Nakon sjajnog uskršnjeg izdanja na kojem se desetak glazbenika izmjenjivalo na bini i stvaralo nove glazbene numere na licu mjesta, specijalni gosti ovog izdanja su vrsni instrumentalisti Miroslav Tovirac na basu, Alen Spada na gitari i Marco Quarantotto na bubnjevima.

Večer će biti podijeljena na dva dijela: u prvom će dijelu nastupiti već spomenuti posebni gosti večeri Tovirac, Spada i Quarantotto, dok će u drugom dijelu nastupiti glazbenici koji će te večeri doći pridonijeti svojim bravurama i improvizacijama. Klub otvara vrata u 20 sati, a svirka počinje u 22 sata.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam