nakon godinu i pol dana

Hladno pivo na koncertu u Šibeniku

| Autor: Mladen RADIĆ
Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


Hladno pivo održat će prvi koncert nakon čak godinu i pol dana stanke, i to na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila u petak, 4. lipnja.

Hladno pivo svoj su posljednji nastup odradili početkom siječnja 2020. u Francuskoj, nakon čega je uslijedila najveća koncertna pauza za ovaj bend od njihovog nastajanja.

Jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova svih vremena iskrojio je glazbenu povijest kompletne regije, a nastup će biti prilika za podsjetiti i na neke klasike iz njihovog kataloga. Bend je objavio i još uvijek aktualni singl "Kišna nedjelja" kojim najavljuju i novi album.

Za nastup na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila u prodaji će se naći svega 380 ulaznica, a što je tek trećina službenog kapaciteta.

Ulaznice za šibenski koncert u prodaju kreću po cijeni od 100 kuna. Ta cijena vrijedi do 16. svibnja, a dan nakon se penje na 120 kuna i važit će do 3. lipnja. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 140 kuna. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum