NAJNOVIJEPOPULARNA PJEVAČICA IZ RAPCA

FRANKA BATELIĆ ĆORLUKA DOBILA PRIZNANJE GRADA LABINA pa zapjevala na svečanoj sjednici gradskog vijeća

| Autor: Branko BIOČIĆ
Franka s labinskim gradonaelnikom Glavičićem i predsjednicom gradskog vijeca Eni Modrušan

Popularna pjevačica iz Rapca Franka Batelić Čorluka koja je nedavno objavila da čeka bebu i to sinčića, kako je rekla "malog čovjeka", ovu će godinu posebno pamtiti.

Naime na svečanoj sjednici labinskog gradskog vijeća u povodu Dana grada labina Franki je svečano uručeno godišnje gradsko priznanje i to za poseban doprinos u promociji svoga grada u zemlji i Europi.

Franka je bila vidljivo sretna nagradom, zahvalila je u ime svih nagrađeni a kako je rekla najljepša zahvala biti će pjesma pjesma pa je vijećnicima i uzvanicima otpjevala svoj veliki hit "S tobom". Nakon sjednice kratko smo razgovarali s Frankom a ona je zamolila da zbog menadžerskih ugovora ne bude osobnih pitanja o njenoj trudnoći, obitelji i karijeri, već samo o nagradi.

- Velika, velika hvala za ovu nagradu. Presretna sam doista zbog ovakvog priznanja jer nema ljepše stvari nego dobiti priznanje od svojih ljudi, svojih sugrađana, mojih Labinjana i Rapčana. To mi je veliki poticaj, vjetar u leđa za dalje, nastavit ću samo tako i ništa se neće promijeniti. Moja čestitka i gradu Labinu na svim uspjesima i postignućima.

Drago mi je da sam uspjela i zapjevati na svečanoj sjednici gradskog vijeća, sve je bilo super, rekla je nasmijana i sretna Franka koju smo navečer sreli kako se u društvu mame i none penje u labinski stari grad na noćnu pučku feštu u povodu Dana grada na kojoj su Labinjane i njihove goste do duboko u noć zabavljali njezine kolege glazbenici Night express, grupa SARS, duo Irene i Mauro Giorgi, grupa Dogma i duo Zlatko i Šime.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam