NA PROGRAMU OD 8. DO 11. RUJNA

FESTIVAL U KAMENOLOMU MONTRAKER: "U zagrljaju glazbe, kamena i mora" predstavlja koncertna gostovanja zvijezda iz regije

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Tomislav Bralić i klapa Intrade (Snimio Neven Lazarević / Arhiva)

Tomislav Bralić i klapa Intrade (Snimio Neven Lazarević / Arhiva)


Kamenolom Montraker u Vrsaru početkom rujna postaje dom drugog festivala "U zagrljaju glazbe, kamena i mora". Na ovu predivnu pozornicu iznad morske obale stižu vrhunska glazbena imena iz regije koji će od 8. do 11. rujna održati koncerte. Ulaznice za festival mogu se pronaći u sustavima Eventim i Mojekarte. Od 1. rujna ulaznice je moguće kupiti u cafe barovima Casanova i Bubamara u Vrsaru.

Festival će prvu večer 8. rujna u 21 sat otvoriti Tomislav Bralić i klapa Intrade, jedni od naših najpoznatijih izvođača i ponosni vlasnici više prestižnih nagrada. Drugu večer, 9. rujna u 21 sat, nastupit će Božo Vrećo, lirski tenor koji svojim anđeoskim glasom pjeva najdublje emocije. Treću večer, 10. rujna u 21 sat, u Montraker dolazi Queen Real Tribute, vrhunski, profesionalni glazbenici, obožavatelji grupe Queen, koji su odlučili oživjeti uspomenu na svoju najdražu glazbu i postali vodeći svjetski tribute bend grupe Queen. Festival će 11. rujna u 21 sat zatvoriti Urban & 4 koji će publici prirediti umjetnički, glazbeni i emocionalni doživljaj za pamćenje.

- Obavještavamo vas da je koncert Vlatka Stefanovskog i V3 Tria, koji se trebao održati 11. rujna u 21 sat u kamenolomu Montraker otkazan zbog tehničkih problema te neće biti novog datuma održavanja koncerta. Svi kupci ulaznica za koncert imaju pravo vratiti ih bez vremenskog ograničenja na prodajno mjesto na kojem su ih kupili i dobiti povrat novca, vele organizatori.

Raspored

8. rujna u 21 sat - Tomislav Bralić i klapa Intrade

9. rujna u 21 sat - Božo Vrećo

10. rujna u 21 sat - Queen Real Tribute

11. rujna u 21 sat - Urban & 4

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of