DOBRA ZABAVA UZ BOGAT KONCERTNI PROGRAM

DVIGRAD BLUES FESTIVAL: Jednodnevna blues svetkovina 18. rujna u Kanfanaru

U maniri američkog juga i starih seoskih fešti 2. Dvigrad Blues Festival donosi dnevnu zabavu, koja započinje točno u podne i traje do 22 sata, a u parku na Placi u Kanfanaru predstaviti će se sedam blues izvođača: Messerschmitt, Restless Sea i Edi East Trance Blues iz Istre, Delta Blues Train iz Liburnije, Small House Brown iz Zagorja, Hačo & Torro iz Italije te talijanska blues atrakcija iz Napolija Lino Muoio Mandolin Blues

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Edi Maružin je spiritus movens Dvigrad Blues Festivala (Snimio Dejan Štifanić)

Edi Maružin je spiritus movens Dvigrad Blues Festivala (Snimio Dejan Štifanić)


Dvigrad Blues Festival ide dalje! Nakon prošlogodišnjeg, pokusnog izdanja i iznimnog uspjeha manifestacije Udruga Gustafi, predvođena Edijem Maružinom, uz pomoć Istarske županije i Općine Kanfanar, organizira 18. rujna, u nedjelju, po starom receptu, 2. Dvigrad Blues Festival, jednodnevnu blues svetkovinu.

Edi Maružin najavljuje da će 2. Dvigrad blues festival prezentirati dnevnu zabavu u maniri američkog juga i starih seoskih fešti, koja započinje točno u podne i traje do mraka, odnosno do 22 sata, a u parku na Placi u Kanfanaru predstaviti će se sedam blues izvođača: Messerschmitt, Restless Sea i Edi East Trance Blues iz Istre, Delta Blues Train iz Liburnije, Small House Brown iz Zagorja, Hačo & Torro iz Italije te talijanska blues atrakcija iz Napolija Lino Muoio Mandolin Blues.

Gosti i gastro ponuda

Uz taj službeni koncertni dio u programu će sudjelovati i grupa Paljarica predvođena Mauriziom Mirkovićem, mladim a već legendarnim kantadurom, koji će na manjem stageu izvesti svoj etno program, a na istoj pozornici samo nešto kasnije nastupiti će nekoliko vrsnih blues usnoharmonikaša koji će izvesti svoj egzibicionistički nastup u sklopu Harp Challenge Showa

Foto

Cijeli program biti će upotpunjen vrhunskom vinskom ponudom istarskih vinara, kao i ponudom sireva i mliječnih proizvoda, te pršuta Pršutarne Tomaso iz Vošteni. Kao posebna gastro ponuda najavljeni su burgeri s boškarinom, a pobjednik kulinarskog televizijskog showa "3-2-1-kuhaj!!" Juan Sanchez će pripremati buritose i tortilje.

Besplatan ulaz

- Sve skupa bit će to ugodan dnevni izlet gdje ćete u miru i zadovoljstvu moći uživati cijelo nedjeljno popodne, kaže Edi Maružin i ističe da je ulaz na sva događanja besplatan.

Dvigrad Blues Festival potpomogli su i Turistička zajednica Istarske županije i Ganac Event, te restaurant Viking.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater