NAJNOVIJEKAROJBA

"Dok odlaziš" novi singl Matea Pilata

| Autor: Mirjan RIMANIĆ

Predivna ljubavna balada Matea Pilata „Dok odlaziš“ spremna je još jednom osvojiti srca vječnih romantičara, ali i svih onih koji će to tek postati. Istoimeni singl Mateo će predstaviti i na ovogodišnjem festivalu dobrih vibracija - Aurea Festu u Požegi gdje sutra (30. kolovoza) nastupa s brojnim kolegama glazbenicima.

Mladi glazbenik iz Karojbe teško može suspregnuti emocije kada govori o svom provjerenom timu i njihovoj odličnoj suradnji, ali ni činjenici koliko je oduševljen sa samim video uratkom:

-Zahvaljujući mom autorsko-producentskom timu Ines Prajo Arijana Kunštek i Ivan Popeskić, ja još nisam otpjevao pjesmu u koju nisam bio zaljubljen već na prvo slušanje, pa tako i novi singl "Dok odlaziš" ulazi u tu moju "kolekciju. Svaki put tijekom snimanja obuzimale su me tako snažne emocije i držale me danima poslije. Teško mi je reći sto mi je bolje - tekst, glazba, aranžman, svirka... Osjećao sam se toliko dobro pjevajući je, kao kad obučete vrhunsko odijelo, krojeno po mjeri i bez milimetra pogreške. Baš sam uživao, iako je to vokalno poprilično zahtjevna pjesma, ali takve i volim. Mislim da će se svidjeti svima koji vole kvalitetnu modernu glazbu, a i mnogi će sigurno prepoznati vlastitu priču u njoj. Ljubavna je, naravno, govori o snažnoj ljubavi koja ne prestaje rastankom, ali pri tom smo, mislim, uspješno izbjegli patetiku", kaže Pilat.    

Za spot je zaslužan iznimno talentirani umjetnik Paolo Gentilini, a snimljen je u modernoj, skoro otkačenoj maniri. Matea silno zanima kakav dojam će pjesma i spot ostaviti na širi krug slušatelja. Osvrnuo se Mateo i na večerašnji nastup na Aurea Festu, ali i na to kako je proveo ljeto: "Cijelo sam ljeto radio, skoro bez dana stanke u svirkama, pa mi nastup na Aurea Festu dolazi poput lijepog izleta na kojem ću se družiti s frendovima i s užitkom uživo predstaviti novu pjesmu. Baš se radujem, istinski.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam