LJETO NA KAŠTELU

Dobitnici ulaznica za KONCERT GRUPE THE BEAT FLEET OVOG PETKA NA KAŠTELU SU…

| Autor: Glas Istre
The Beat Fleet

Tradicionalna manifestacija Ljeto na Kaštelu otvara se ovog petka velikim koncertom grupe The Beat Fleet. Koncert počinje u 21.30 sati, a zabava se nakon koncerta nastavlja na after partyju, također na Kaštelu, kad će se za glazbeni izbor pobrinuti DJ Filjo.

Putem sustava Woorise nasumičnim odabirom izabrani su dobitnici ulaznica za koncert The Beat Fleeta u nagradnoj igri Glasa Istre i Rock Caffea Pula. Po jednu ulaznicu osvojili su:

  • Vedran Dubaić
  • Toni Andrijanić
  • Paola Marić
  • Daria Mačina
  • Suzana Travica

Čestitamo dobitnicima! Ulaznicu uz predočenje osobne iskaznice dobitnici mogu preuzeti na ulazu na Kaštel na dan koncerta.

The Beat Fleet osnovani su prije puna tri desetljeća, a prepoznatljivi su po britkim rimama prožetim humorom. Brojni su dobro znani hitovi iz njihova diskografskog opusa, poput "Veseljko", "Alles gut", "Genije", "Smak svita", "Lud za njom", "Fantastična", "Sa mog prozora" i mnogih drugih.

Ovo je tek prvi u nizu koncerata koji se će održati na Kaštelu - Povijesnom i pomorskom muzeju Istre u sklopu manifestacije "Ljeto na Kaštelu" koju organizira Rock Caffe Pula. Nakon otvorenja uz TBF, 3. kolovoza nastupaju Goran Bare & Majke; 11. kolovoza Tedi Spalato; 12. kolovoza Red Hot Chilli Peppers Real Tribute; 13. kolovoza Queen Real Tribute; 21. kolovoza Vatra, a manifestacija se zatvara velikim koncertom Zabranjenog pušenja.

Ulaznice za koncert TBF-a mogu se u pretprodaji kupiti putem ticketshopa.hr.


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater