ZAGREB

CROATIAN BLUES CHALLENGE: Krenule prijave, mogu se natjecati solo glazbenici, dueti kao i bandovi

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Počele su prijave za dvanaesto nacionalno natjecanje hrvatskih blues glazbenika - Croatian Blues Challenge. Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg Challengea u zagrebačkom klubu Hard Place, odlučeno je da će se i ovogodišnje natjecanje održati na istom mjestu.

Već tradicionalno, natjecatelji će nastupiti u dvije kategorije, u petak, 30. listopada u solo/duo kategorija, a u subotu, 31. listopada band kategorija.

Izvođači se prijavljuju putem sljedećeg linka: http://www.hrvatskebluessnage.hr/prijavnica-za-challenge-129.

Kao i svih prethodnih godina, pobjednik u svakoj kategoriji stječe pravo predstavljati Hrvatsku i udrugu Hrvatske blues snage na krovnom svjetskom blues natjecanju - 37th International Blues Challengeu, koji će se održati od 19. do 23. siječnja 2021. u prijestolnici bluesa - Memphisu. Pobjednici također imaju priliku nastupiti i na 12th European Blues Challengeu, koji će se održati 2023. godine.

Da hrvatski blueseri imaju što reći na velikoj svjetskoj blues pozornici potvrđuje da je pet naših predstavnika (Tomislav Goluban, Sunnysiders, Delta Blues Gang, Zack Dust & Jura Geci, Bluesy Threesome) ušlo u polufinale International Blues Challengea u Memphisu.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of