PRESKAKANJE ISPLATE

Apple odlučio pomoći korisnicima u doba koronavirusa, OMOGUĆIT ĆE IM NEVJEROJATNU STVAR

| Autor: Glas Istre
Pixabay

E-mail poruke potvrđene su kao autentične te će tako mnogi korisnici Apple kartica osjetiti barem malo financijsko olakšanje u ovo doba širenje pandemije

Iz tvrtke Apple ovih su dana obavijestili korisnike njihovih Apple kreditnih kartica kako će im dopustiti da preskoče isplatu za ožujak bez dodanih kamata, a sve zbog toga kako bi im olakšali ovo vrijeme pandemije koronavirusa, piše Novi list.

- Razumijemo da situacija koja se odvija s koronavirusom predstavlja posebne izazove za svakoga ponaosob te neki kupci mogu imati poteškoća kod mjesečnog plaćanja. Apple Kartica je posvećena tome da vam pomogne voditi zdraviji financijski život - napisali su svojim korisnicima iz tvrtke Apple putem e-maila.

- Ako vam je potrebna pomoć, kliknite ovdje da biste se spojili na Appleovu korisničku podršku putem Poruka i prijavite se u naš program za pomoć kupcima koji će vam omogućiti da preskočite isplatu u ožujku bez naknade za kamate - objasnili su iz tvrtke. 

E-mail poruke potvrđene su kao autentične te će tako mnogi korisnici Apple kartica osjetiti barem malo financijsko olakšanje u ovo doba širenje pandemije. 


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini