22. I 23 SVIBNJA

4. IZDANJE UMAŠKOG SEA STAR FESTIVALA: Regionalnu hip-hop postavu predvode Vojko V, Klinac, Kuku$, Buntai…

| Autor: Zoran ANGELESKI
Sea Star u Umagu - Nina Kraviz prošlog ljeta

Sea Star u Umagu - Nina Kraviz prošlog ljeta


Najavljen je dolazak techno zvijezde Amelie Lens, svjetske senzacije Meduze, kao i Dubioze Kolektiv

Nakon što su zagrebački trap majstori Kuku$, splitski hip-hop genijalac Vojko V i mlada osječka muzička nada z++ među prvima potvrdili dolazak na ovogodišnji Sea Star festival 22. i 23. svibnja u umašku lagunu Stella Maris, jučer su im se pridružili i novi izvođači.

'Ubojitu' hip-hop postavu proširit će najpopularniji reper nove generacije u regiji Klinac, zagrebački sastavi Buntai i 30Zona, te slovenske nove nade Brudaz i Young Sanci. Pojačanja stižu i iz Zrenjanina, a predvodi ih sve popularnija trap zvijezda Ognjen iz kolektiva Hazze, te najistaknutija novosadska ekipa Cake Boys koju predstavljaju Triad & Yeah Left live. Već sljedećeg tjedna slijedi   i nova objava headlinera, čime Sea Star Gang pojačava listu top imena na ovogodišnjem festivalu.

Najavljen je već dolazak techno zvijezde Amelie Lens, svjetske senzacije Meduze, najpopularnijeg benda ovih prostora Dubioze Kolektiv, kao i vrh regionalne elektronske scene u kojem su Umek, Tijana T, Insolate, kao i jaku techno reprezentacija na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom.

Prvo ime ovog novog vala objave je Klinac iz Banja Luke, zvijezda nove generacija koja je za kratko vrijeme izrasla u jednog od najvećih predstavnika novog urbanog pravca na ovim prostorima. Svježe sa zagrebačkog asfalta u umašku lagunu dolazi pojačanje iz Kozari Bronxa, trap crew 30 Zona te Buntai, koji su na prošlogodišnjem Sea Staru dokazali da im velike pozornice nisu nikakav problem. Čest gost zagrebačkih trap partija Ognjen iz srpskog kolektiva Hazze predstavit će svoj solo materijal, a na fleksanje do jutra zovu i bad boysi slovenske scene trap crew Young Sanci uz mladi kolektiv iz Ljubljane Brudaz.

Novosadsku ekipu Cake Boys, koja se već pet godina bave selekcijom i promocijom hip hop glazbe ali i lifestylea, predstavljaju izvrsni Triad & Yeah Left.

Ulaznice za predstojeće četvrto izdanje Sea Stara mogu se nabaviti po cijeni od 229 kuna, a u odnosu na finalnu ulaznicu, donosi uštedu od 40 posto.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter