"DOBITNA KOMBINACIJA"

Nina Badrić otkrila što joj je najveći oslonac

| Autor: Portal Novi list
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Jedna od najpopularnijih hrvatskih glazbenica, Nina Badrić, slavi 30 godina karijere. Tim je povodom otkrila detalje o svom novom albumu, koji izlazi nakon pauze od 12 godina, turneji, biografiji, ali i koliki utjecaj na njezin život ima vjera.

U rujnu će objaviti novi album pod nazivom “#onokad”, a prvi singl izlazi za manje od mjesec dana. Krajem jeseni planira i veliku turneju, sa startom u zagrebačkoj Areni.

,,Ja neću svoga konja hvaliti, to je nezahvalno, a i ne znam to. Nikad neću najavljivati svoje albume da su sjajni, posebni ili drugačiji. To je na publici da ocijeni. Ja se nadam da će s ovog albuma ostati makar deset pjesama. Bit ću skromna‘‘, rekla je pjevačica za InMagazin.

Otkrila je i da piše autobiografiju.

,,Imam tu neku potrebu u sebi. Ne drugima pametovati, ne, nikakva life coach knjiga, nego bih htjela ostaviti istinu o sebi. Eto, samo to mi je cilj koji me vodi ka pisanju te knjige jer mislim da ljudi ne znaju puno toga”, poručila je.

Za kraj je otkrila da joj, kada joj je teško, najveći oslonac pruža vjera.

,,Ja ti se uvijek držim Boga i uvijek kažem sebi – jednostavno bez Boga niti preko ceste, i to se pokazalo kao moja dobitna kombinacija. Ja sam tu pronašla svog najboljeg prijatelja‘‘, zaključila je naposljetku Nina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of