NA IGRALIŠTU ŠKOLE

Četverodnevni Labin Fest donosi koncerte Atomskog Skloništa, Šajete, Talent Show za najmlađe, mađioničara…

| Autor: Tea TIDIĆ
Atomsko sklonište nastupa u petak, 16. lipnja

Atomsko sklonište nastupa u petak, 16. lipnja


Od srijede, 14. lipnja, do subote, 17. lipnja, na nogometnom igralištu Osnovne škole Matije Vlačića i u obližnjem parku održava se prvo izdanje Labin Festa.

Želja organizatora - Udruge IKS i Turističke zajednice Grada Labina, te uz podršku Grada Labina, je da Labinjani i gosti svih generacija dobiju mjesto i datum gdje će doživjeti raznovrsne programe, zabavu, druženje uz vrhunske glazbene nastupe i uživati u ukusnoj hrani i piću.

Prigodna uvertira labinskom ljetu bit će uz bogati glazbeni program, u sklopu kojeg će svake večeri nastupati dobro znani glaznici - od legendarnog Atomskog skloništa i Šajete, do izvrsnih cover bendova i DJ-a.

ŠajetaŠajeta

U gastro dijelu, tijekom cijele višednevne manifestacije na lokaciji će biti postavljeno nekoliko "food truck-ova", i to Capra i Poluotok s raznolikom ponudom hrane i pića.

Za najmlađe posjetitelje bit će organiziran dječji kutak, sa šarenim napuhancima, face paintingom i raznim kreativnim aktivnostima i radionicama. Najveća atrakcija za kreativne i nadarene klince bit će 1. Labinski talent show s vrijednim nagradama.

Labin Fest počinje u srijedu, 14. lipnja, od 19 sati uz glazbu po izboru DJ Keđe, a od 20.45 sati je projekcija nogometne utakmice hrvatske reprezentacije polufinala Lige nacija na velikom ekranu.

U četvrtak, 15. lipnja, od 18 sati na programu je Cirkuska radionica, te će se djeca moći igrati na napuhancima. Od 19 sati kreće Talent Show, a u 21.30 sati predstavit će se mađioničar Andrej Škedel.

Labin FestLabin Fest

Petak, 16. lipnja, donosi od 18 sati slikarsku radionicu za odrasle, a od 20 sati kreće koncertni program, u sklopu kojeg nastupaju Restless Sea, Atomsko Sklonište i The Dudes.

Festival završava u subotu, 17. lipnja, kad će od 19 sati glazbu puštati DJ Haris, od 21.30 sati koncert će održati Šajeta, a zabava se nastavlja do sitnih sati uz glazbu po izboru DJ Harisa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini