MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA U PULI

Od danas četverodnevni Rock 'n' grill na Hidrobazi uz najveći roštilj u Istri

| Autor: Mladen RADIĆ
Gustafi nastupaju za 1. maj (Snimio Danilo Memedović)

Gustafi nastupaju za 1. maj (Snimio Danilo Memedović)


Četverodnevni Rock 'n' grill fest i ove godine održat će se na Hidrobazi na Puntiželi u organizaciji Rock caffea. Program počinje danas, a trajat će do ponedjeljka i dio je programa obilježavanja Međunarodnog praznika rada u Puli.

Manifestacija se otvara danas u 16 sati uz DJ-a i najveći roštilj u Istri, a od 18 sati publiku željnu žive svirke će zabavljati Mile Kekin & Lucky Day. Najveći roštilj u Istri dočekat će posjetitelje i u subotu od 16 sati, a zvijezde večeri su Neno Belan & Fiumens te Lucky Day na koncertu koji je na rasporedu od 18 sati. Treći dan, u nedjelju okus grilla pojačat će pulske snage - Stabilizacija, 052, Abacus i Razor, a okupljanje počinje već u 14 sati. Još ranije otvara se Rock 'n' grill u ponedjeljak na sam Praznik rada i to već u 10 sati kada kreće prvomajska fešta, uz roštilj i glazbu za koju će se tijekom popodneva pobrinuti Gustafi i Night Express. Manifestacija se zatvara u ponedjeljak u 21 sat.

"Rock caffe je spremio za vas četiri dana besplatnih koncerata, nadamo se da se vidimo u što većem broju i da plesom, pjevanjem i pozitivnom energijom možemo zajedno otjerati onih par kapi kiše što nam prijete za 1. maj. Mi smo spremni, a vi?", poručuju organizatori.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter