PROJEKCIJE I PARTY

Brozskva inline hip hop party ove subote u klubu Kotač

| Autor: Tea TIDIĆ
Plakat manifestacije

Plakat manifestacije


Ove subote u klubu Kotač u Rojcu održava se Brozskva inline hip hop party. Posjetitelj od 21 do 21.30 sata očekuju projekcije starih videa Broskve a od 21.30 do 22 sata na programu je premijera novog videa Svena Buršića.

Nakon projekcija, u 22 sata, službeno počinje prvi hip hop party u Puli nakon dugo vremena. Ulaz je 5 eura a party traje do 4 ujutro. Line up čine Simmke aka Siniša Bratović, Crni Kru' aka Sven Buršić, Fresh Lesh aka Luka Pejović i dobro znani 207 aka Vedran Pušić, a na repertoaru je glazba će biti iz raznih era hip hopa i rapa.

Koturaljkaški klub Broskva je novoosnovani klub iz Pule. Iako je klub službeno osnovan 2023. godine, Broskva kao ekipa postoji vec sedam godina.

- Skupina smo entuzijasta, prijatelja, ljubitelja rola i dobrog društva. Trenutno brojimo 10 članova. Broskva je ubilježila razne nastupe u ekstremnom rolanju, a od članova se najviše istaknuo Sven Buršić koji je prvak hrvatske 2020. i 2021. godine, godine 2022. osvojio je drugo mjesto, a također 2022. godine pobijedio je u Beogradu.

Sudjelovao na svjetskom natjecanju WRG u Barceloni 2019. i osvojio 13. mjesto. Klub se prvenstveno bavi promocijom ekstremnog rolanja a Broskvu možete naći i po 3x3 košarkaškim turnirima u Puli, poručuju organizatori iz Kluba Broskva.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini