URBANA PULA IPAK NIJE MRTVA

U četvrtak Hiljson Mandela u Pietasu. Potom još jedan event u Zerostrasse. U najavi partyji za Badnjak i Staru godinu. Glas Istre vas nagrađuje ulaznicama

| Autor: Glas Istre
Hiljson Mandela (Instagram)

Hiljson Mandela (Instagram)Hiljson Mandela, trenutno jedan od najpopularnijih trap glazbenika u Hrvatskoj, dolazi u Pulu. Nakon što je napunio zagrebačku tvornicu, nastupit će u pulskom Pietasu u četvrtak 17. studenog s početkom u 23 sata.

"Koncert za kojeg se tražila karta više", "Hiljson Mandela oduševio publiku", "Tvornica je bila krcata" - neki su od naslova koji su popratili njegov zagrebački koncert.

Mandela je član utjecajnog zagrebačkog trap kolektiva KUKU$ te jedan od pionira ovog žanra u Hrvatskoj, a nedavno je objavio i dugo iščekivani prvi solo album "Mandela Effect".

Osim njega, u Pietasu će nastupiti Popke, Ivkcy & Manč, pulski trojac koji osvaja na prvu svojom energijom na stageu. Na koncu, line up upotpunjuje DJ Stefix.

Organizatori koncerta su Pula Nightlife & Pietas Julia.

Nadalje, Pula Nightlife i Artnote najavljuju još jedan event u Zerostrasseu, zakazan za subotu 26. studenog.

"Nakon odličnog Halloween Partyja u gradskim tunelima Zerostrasse, slijedi nam još jedan event, koji će ponuditi fenomenalnu večer s mnoštvo plesa na našem plesnom podiju. Nastupa jedan veteran i nekolicina juniora i pionira underground scene grada Pule", ističu organozatori.

Line Up čine Alen Sforzina, Sandro Stehlik, Glocke, Sish Mish i Martii. Početak partyja je u 23 sata i trajat će sve do 5 u noći.

Pretprodaja ulaznica vrši se putem službenih promotora i stranica Pula Nightlife & Artnote.

Na koncu, isti organizatori već najavljuju i evente za Badnjak i Staru godinu u Zerostrasse, ali o tome više uskoro.

Glas Istre nagrađivat će vas ulaznicama za sve ove evente. Pratite naš Facebook i Instagram.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of