MANČ

Mladi pulski glazbenik ima novu pjesmu: "Jednu noć" je ljubavna pjesma koja donosi novi zvuk

| Autor: Mladen RADIĆ
Emanuel Burić Manč u spotu "Jednu noć"

Emanuel Burić Manč u spotu "Jednu noć"


Pulski glazbenik Emanuel Burić, poznat kao Manč objavio je novu pjesmu "Jednu noć" za koju je snimljen i spot. Kaže da je pjesma malo drugačija, a i spot je zamjetno kvalitetniji, profesionalniji te savršeno ide uz vibru ljubavne pjesme koja govori o kratkom odnosu između njega i jedne djevojke.

- Pjesma "Jednu noć" prvenstveno je drugačija u odnosu na moj dosadašnji katalog koji se zasniva na tom današnjem "trap" zvuku. Pored ljubavne tematike i matrica je drugačija na način da je više komercijalizirana sa tzv. dancehall ritmom. Uostalom vidim da nitko od poznatijih izvođača ne izbacuje takav tip pjesme, kaže on.

Za snimanje i postprodukciju spota bili su zaduženi dečki iz "justshoot" tima iza čijeg imena stoje Šiško Jure i Svećarovski Noel a redateljsku ulogu smo podijelili s Mančom.

- Za tako ljubavnu pjesmu nisam mogao odoljeti da ne uzmem ženski model da utjelovi osobu kojoj iskazujem sve te emocije i osjećaje. Tu nam je pomogla prekrasna Aleksandra Grabar koja je bila profesionalna od početka do kraja. Iskreno, vjera u ovu pjesmu s moje strane je od samog početka bila prisutna u velikoj količini pa sam tako i odlučio malo više investirati u spot koji je danas, usudio bih se reći možda i važniji od same pjesme. Za lokacije snimanja spota odlučili smo malo podignuti ljestvicu, barem što se tiče Pule i okolice. Auto u vožnji, topla kada i soba puna strasti samo su neki od setova ali meni osobno najdraži je onaj u "umjetnoj sobi" koja predstavlja tu našu "jednu noć" i taj naš tzv. "bubble" koji se kasnije otkriva udaljavanjem kamere na kraju spota, kaže Manč koji radi i na drugim projektima te preporuča svima da poslušaju njegovu novu pjesmu i podrže mlade nade hrvatske glazbene scene, a mogu ga zapratiti na Instagramu @emanuelburic ili na YouTubeu pod nazivom Manč Official.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom