PULSKI GLAZBENIK Ima novi singl

Manč objavio spot za "Bjesni"

| Autor: Mladen RADIĆ
Manč u spotu "Bjesni"

Manč u spotu "Bjesni"


Novi singl i spot ima i pulski glazbenik Emanuel Burić poznat kao Manč, a zove se "Bjesni". Za pjesmu je napisao tekst, te ju je masterirao, a video je napravio Justshoot.

- Inspiraciju za "Bjesni" sam pronašao u tom hitrom mladenačkom, ubrzanom načinu života, kojeg i sam živim. Netom prije pisanja pjesme proveo sam nekoliko dana u Beogradu, balkanskom epicentru glazbene scene pa je sigurno i to podiglo moju inspiraciju na novu razinu.

Unatoč bezuvjetnoj podršci moje majke, ona je i dalje vidno nezadovoljna mojim načinom života. Okolina u kojoj živim i stvaram glazbu postaje ubrzanija i napetija kako postajem bolji u stvaranju pa sam točno o tome i pisao. Pjesma je zapravo ništa više nego skup mojih misli i osjećaja povezanih s nedavnim događanjima opisanim kroz rimu. Sve to je bačeno preko matrice koja je, usudio bih se reći novitet na balkanskim prostorima pa preporučujem svima da ju poslušaju i otkriju novi zvuk Balkana, kaže Manč.

On ujedno poziva sve da poslušaju njegovu novu pjesmu i da, ako žele, podijele sa njim svoje mišljenje komentarom ispod videa na YouTubeu (kanal Manč) ili putem Instagrama @emanuelburic.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater