U ponedjeljak

Koncert eksperimentalne i improvizirane glazbe u Rojcu

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Društveni centar Rojc(foto: Arhiva)

Društveni centar Rojc(foto: Arhiva)


Koncert eksperimentalne i improvizirane glazbe - skupni koncert glazbenika koji djeluju u Društvenom centru Rojc održat će se u ponedjeljak, 7. studenog, u 20 sati u Dnevnom boravku Rojca.

Nastupit će Pavle Jovanović - guitar, objects, electronics, live processing; Marco Quarantotto - drums & objects; Neven Radaković, Rhodes el. piano, analog synth, voice, samples, electronics, live processing; Miroslav Tovirac, el.bass guitar, electronics, live processing i Marko Grbac Knapić, meta-midi keyboards, fx, live processing. Tehničku podršku pruža AudioLab d.o.o., a ton majstor je Dean Pavletić. Ulaz na koncert je besplatan, najavljuje Soundpainting platforma Pula 2022.

- Koncert eksperimentalne i slobodno improvizirane glazbe na sjecištu jazza, elektroakustičke, konkretne, noise i drone glazbe istražuje procesualnost nastajanja eksperimentalne kompozicije spajajući elemente glazbe, soundarta, kazališta i performansa u prizmi radikalnog i progresivnog suvremenog zvuka, ističu iz Soundpainting platforme Pula 2022.

Savez udruga Rojca koncert organizira u sklopu projekta "R.O.J.C.: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo" kojeg provodi u partnerstvu s Gradom Pula i udrugama Čarobnjakov šešir, Merlin i Zelena Istra. Koncert je realiziran u suradnji s udrugom Rondo Histirae te Soundpainting platformom Pula i dio je ciklusa koncerata nove, eksperimentalne i improvizirane glazbe_0.3.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini