U SUBOTU

Zerosstrase i Kampanjola u Kužini do ponoći

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA

Dok će se u gradu u subotu odvijati 15. fešta Pulska noć - Ulicama našeg grada, kod Dvojnih vrata zakazan je susret za ljubitelje povijesti, dobre hrane i bire te vesele muzike. Ispred ulaza u Zerostrasse još će jednom posjetitelje nahraniti Kampanjola u Kužini, popularna K. und K., odnosno Pekica, Siljan i kompanija.

Tom će prilikom i Povijesni i pomorski muzej Istre osigurati besplatan i vođen ulaz na izložbu "Pulski električni tramvaj (1904. - 1934.)" postavljenu u Zerostrasse, koja se inače može pogledati do konca rujna. Pulsko će podzemlje u subotu biti otvoreno sve do ponoći, dok će za ugodnu muzičku podlogu pod vedrim nebom i ovog puta biti zadužen DJ Filjo.

U kuhinji Kampanjole spremat će se bržola s odležanom junetinom, grilanim povrćem i jogurt umakom, zatim domaće kobasice te vege tortilja s grilanim povrćem i sirom škripavcem, sve po popularnim cijenama. Točit će se "Svitla", "Škura" i "Bionda" (svitlija od svitle) ekološka bira. Verdura dolazi iz radinosti Eko Siljan, a za škripavac je zadužen Eko Peko.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter