NOVI KONCEPT

FISH HOUSE ROVINJ Street food koji je doskočio kraju sezone: Konro grill, vege i gluten free jela, marende, deserti…

Meni će činiti razna riblja jela - prvi put tu će se naći i ramen, ali prilagođen mediteranskoj priči. Uvode i riblje-mesna jela poput poznatog Vitello Tonnata. Deserti su također novi adut u Fish Houseu kao i domaći kruh i focaccia fermentirana 48 sati

| Autor: Promo


Sarmice od bijele ribe, steak od kelja, ramen, falafel, Vitello Tonnato, samo su dio tjedne ponude koji će inovativni rovinjski street food ponuditi kroz zimski period.

Zimski koncept

Nakon vrlo uspješne prve ljetne sezone, chef Jasmin i ekipa Fish Housea, novog street food koncepta u Rovinju, ni u jesensko-zimskom periodu ne miruju. Štoviše, uzeli su kratki godišnji odmor kako bi osmislili novitete u meniju, obogatili svoju ponudu i zaintrigirali nove, a zadržali stare goste.

Konro grill je mali posebni japanski grill na ugljen na kojem ćemo završavati sva naša jela - chef Jasmin (Foto: Fish House Rovinj)

- Imamo jako puno domaćih gostiju, što nas jako veseli, i puno onih kojih se vraćaju probati baš sva naša jela, stoga ne zatvaramo, već zimu dočekujemo s još više entuzijazma, sažima proteklu sezonu mladi chef Jasmin.

- Prelazimo na novi "zimski koncept" koji će sadržavati drugačiju i jednako zanimljivu ponudu. Kako zima bude odmicala, tako ćemo i mi mijenjati meni iz tjedna u tjedan. Imat ćemo neke klasike naše stalne ponude poput girica, prženih lignji, bao bunsa, kozica u panko mrvicama i tuna burgera, ali u konačnici, svakih sedam dana ponudit ćemo i novih pet jela, najavljuje Jasmin.

Uz klasike sa svog menija, svakih sedam dana u ponudi će imati novih pet jela

Meni će činiti razna riblja jela - prvi put tu će se naći i ramen, ali prilagođen mediteranskoj priči. Uvode i vege i gluten free jela, ali i riblje-mesna poput poznatog Vitello Tonnata.

Deserti su također novi adut u Fish Houseu kao i domaći kruh i focaccia fermentirana 48 sati.

Japanski grill

- Još jedna novost u Fish Houseu je Konro grill - mali posebni japanski grill na ugljen na kojem ćemo završavati sva naša jela, kaže chef.

Uz klasike sa svog menija, svakih sedam dana u ponudi će imati novih pet jela(Foto: Fish House Rovinj)

Street food, napominje, radit će samo u jednoj smjeni i to od 10 do 15 sati svakoga dana osim nedjelje, uz limitiran broj obroka.

- Želimo našim gostima ponuditi kreativne marende i ručkove koje mogu naručiti i za van, nešto totalno drugačije u odnosu na prethodnu ponudu jela koju smo imali, ali ipak u prepoznatljivom mediteranskom stilu. Ideja sigurno neće nedostajati, slažu se u rovinjskom Fish Houseu.

Uz klasike sa svog menija, svakih sedam dana u ponudi će imati novih pet jela (Foto: Fish House Rovinj)Uz klasike sa svog menija, svakih sedam dana u ponudi će imati novih pet jela (Foto: Fish House Rovinj)(Foto: Fish House Rovinj)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter