PULSKA GASTRO SCENA

Caruso postaje dio "nove" Škuže, saznajemo kad je otvorenje, a sprema se i fešta za 8. mart

| Autor: Glas Istre
Nataša Šestan Grabovičkić u Carusu (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)

Nataša Šestan Grabovičkić u Carusu (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)


Bistro i pizzerija Caruso, koji je u Puli poznat prije svega po ukusnim dnevnim marendama, definitivno se zatvara. U njegov prostor, koji se nalazi na Sisplacu, uselit će se meksički restoran El Pulari, koji je do sada bio na Kaštanjeru.

Ali, kako nas obaviještava vlasnica Nataša Šestan Grabovičkić, Caruso će postati dio postojećeg restorana Škuža u Pješčanoj uvali, u kojem je ona također vlasnica.

Dobra vijest je i da osoblje Carusa seli u Škužu, te da će se nastaviti ponuda marendi i svega ostalog po čemu je Caruso bio poznat.

Škuža je u međuvremenu i renovirana za ovu sezonu, a svečano otvorenje tog starog-novog lokala zakazano je za ponedjeljak 6. ožujka. Već za srijedu 8. ožujka organoizirana je zabava za 8. mart sa glazbom i prigodnim menijem.

"Pozivamo Puljane i sve ostale da dođu u renovirani prostor koji ima predvian pogled na more. Za ljubitelje Carusa mogu reći da ih sve što su imali tamo čeka i u Škuži", rekla je Šestan Grabovičkić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter