UGOSTITELJSKA SCENA

Pulski meksički restoran mijenja lokaciju i dolazi u prostor bliže moru, koji je također bio popularan 

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
El Pulari do sada je bio u kvartu Kaštanjer

El Pulari do sada je bio u kvartu Kaštanjer


Zanimljive vijesti stižu iz svijeta pulske ugostiteljske scene.

Nakon što se u grad "doselio" vrlo popularni zagrebački Batak Grill, sada saznajemo da se također vrlo popularni pulski meksički restoran El Pulari seli.

"Pulski meksički restoran El Pulari uskoro seli na novu lokaciju, u prostor bivše pizzerije Caruso na Verudi. Naime, ugostiteljski objekt El Pulari na poznatoj je lokaciji, u ulici Rimske centurijacije na Kaštanjeru, od ožujka 2006. godine, odnosno posljednjih 17 godina.

El Pulari, koji je na svom jelovniku nudio oko 70-tak jela za ljubitelje meksičke hrane, uskoro prelazi na novu lokaciju, a stari objekt El Pulari zatvara svoja vrata na staroj adresi u četvrtak, 16. veljače 2023. godine. Tada kreće s preseljenjem, obnovom i uređenjem novog prostora. U srijedu, 15. veljače, Meksički restoran još radi na postojećoj adresi", ističu iz El Pularija i napominju da će o točnom datumu otvorenja novog-starog El Pularija na novoj adresi informirati javnost na vrijeme.

Otkrivaju da će novi "meksički" početi s radom početkom ožujka, a svoja će vrata na adresi Gortanova uvala broj 12 otvoriti u obnovljenom prostoru i u starom meksičkom štihu, s puno veselja i šarene hrane.

"Očekuje vas otvorena i zatvorena terasa te sve pogodnosti na koje su gosti navikli, a možda i nešto novo", poručuju vlasnici El Pularija.

Neslužbeno saznajemo da ni ljubitelji Carusa - koji je također popularan restoran, poznat po finim dnevnim marendama - neće ostati na suhom. Osoblje Carusa preselit će u postojeći restoran Škuža istih vlasnika, koji se nalazi u Pješčanoj Uvali.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter