FILM

"ZA SMRT NEMA VREMENA" Više od 100 tisuća gledatelja u Hrvatskoj pogledalo novog Jamesa Bonda

| Autor: Priredio M. RADIĆ
Daniel Craig kao James Bond, "Za smrt nema vremena"

Daniel Craig kao James Bond, "Za smrt nema vremena"


Nakon samo 20 dana prikazivanja najnoviji film iz serijala o Jamesu Bondu "Za smrt nema vremena" pogledalo je više od 100 tisuća gledatelja.

Koliko je novi film o slavnom tajnom agentu uspješan u Hrvatskoj pokazuje podatak da je prošlo čak 656 dana od kada je neki film dostigao magičnu brojku od 100 tisuća gledatelja, a to je bio "Uspon Skywalkera" iz sage "Ratovi zvijezda".

Od početka pandemije pa sve do prošlog tjedna titulu najuspješnijeg film u hrvatskim kinima čvrsto je držao ljetni hit "Brzi i žestoki 9" sa 65.569 gledatelja.

"Za smrt nema vremena" se računa da će u Hrvatskoj po prihodima od kino ulaznica postati najuspješniji film iz James Bond franšize i time prestići do sada dva najkomercijalnija filma iz serijala, a to su "Spectre" i "Skyfall".

U posljednjih pet godina, od 2016. do 2020. svega je 30 filmova u Hrvatskoj dostiglo broj od 100 tisuća gledatelja.

Najuspješnija godina po broju filmova sa 100 tisuća i više gledatelja je bila 2019. s devet naslova, nakon čega slijede 2017. i 2018., svaka sa po osam naslova. Pred kraj niza je 2016. sa samo pet naslova. U Covidom obilježenoj 2020. nije bilo niti jednog filma koji bi dostigao ovu magičnu brojku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini