U PRVOJ SEZONI DESET EPIZODA

"Vidovnjak" – nova crnohumorna serija na AXN Adriji

| Autor: Mladen RADIĆ
Vidovnjak

Vidovnjak


"Vidovnjak", nova crnohumorna serija, prikazuje se na AXN Adriji. Od autora Lesa Bohema i izvršnih producenata serijala "Breaking Bad" dolazi mračni pogled na svijet vidovnjaka u Los Angelesu i 2.000 godina staru povijest vjerovanja i prijevara.

Charlie Haverford bivši je mađioničar i prevarant u čijem vlasništvu je niz "prodavaonica sudbine", uz koje se bavi i ugovaranjem građevinskih poslova za obitelj koja kontrolira taj posao u većem dijelu Los Angelesa.

Kad udarac u glavu bijesnog dečka klijentice presiječe seansu hipnoze tijekom audicije za novog "vidovnjaka", čovjek čiji se cijeli život temelji na prijevari počinje vidjeti i osjećati neke vrlo stvarne i temeljne istine.

Charliejeva supruga Linda je bolesna i umorna od njihova osrednjeg života i želi se odvojiti od Fonsa, samohranog oca koji upravlja vidovnjačkim carstvom obitelji Marks te kontrolira Haverfordovu budućnost.

Glavne uloge u "Vidovnjaku" tumače Jeffrey Donovan (poznat po rolama u "Fargu" i "Sicariju") kao Charlie Haverford, KaDee Strickland (najpoznatija iz serije "Privatna praksa") kao Linda Haverford te Angus Sampson kao Fonso Marks. Ritu, lukavu, zavodljivu i sadističku majku iz klana Marks, odlično je odigrala legendarna Isabella Rossellini.

Prva sezona broji deset epizoda, a može se pogledati u tjednom terminu srijedom od 21.55.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of