SAZNAJEMO

VELIKA HOLIVUDSKA ZVIJEZDA U PULI? Snima se film koji bi mogao postati hit

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Jedna od scena sa snimanja filma (IMDB)

Jedna od scena sa snimanja filma (IMDB)


Prema neslužbenim informacijama, slavni američki glumac i nekadašnji glazbenik Mark Wahlberg ovih se dana nalazi u Istri, odnosno konkretno u Puli.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da je glumac odsjeo u jednom pulskom hotelu, gdje se nalazi sa svojim menadžerom i dugogodišnjim prijateljem Rasta Philom.

Po svemu sudeći, razlog njegova boravka je snimanje Netflixovog akcijskog filma "Our man from Jersey" redatelja Juliana Farina, a jedna od lokacija snimanja filma trebala bi biti upravo Pula.

23r34t

Mark Whalberg u jednom od prethodnih filmova

Uz Wahlberga (koji je ujedno i producent filma), glumačku postavu čine i druge zvijezde Hollywooda, od kojih su mnogi i dobitnici Oscara poput Halle Berry, J. K. Simmonsa, Jackie Earle Haley, a uz njih glume i Jessica de Gouw, Adewale Akinnuoye-Agbaje i Patch Darragh.

Najavljeno je i da će se neke od akcijskih scena i izazovnih kaskaderskih kadrova snimati u susjednoj Sloveniji. Naime, na internetskoj stranici Općine Piran navedeno je da će Piran od danas, 19. rujna, pa do 4. listopada postati kulisa akcijskog filma pod pokroviteljstvom produkcijske kuće Pakt media, koji će zbog logističkih potreba provoditi poseban prometni režim.

Saznajemo i da se 4. listopada planira snimanje scene u hotelskom lobiju u Rovinju, uz brojne statiste s područja Istre.

Prema tumačenju IMDb-a, Mark Wahlberg igra ulogu glavnog lika Mikea, građevinskog radnika iz New Jerseyja, koji je iz svoje svakodnevice uronio u svijet superšpijuna i tajnih agenata nakon što ga je njegova bivša djevojka iz srednje škole Roxanne regrutirala u visoko rizičnu misiju američke obavještajne službe.

Halle Berry je proteklih nekoliko dana provela snimajući scene u Kanfanaru, a na filmskom je setu bilo više od 300 filmskih djelatnika i asistenata. Vrlo vjerojatno riječ je o istom filmu, premda službeno to nije potvrđeno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of