HBO GO

ZA LJUBITELJE KRIMIĆA Premijera serije "Strike: Smrtonosno bijelo"

| Autor: Mladen RADIĆ
Smrtonosno bijelo

Smrtonosno bijelo


Privatni detektiv Cormoran Strike vraća se u seriji "Strike: Smrtonosno bijelo" ("C. B. Strike: Lethal White"), čija je premijera najavljena za 21. siječnja na HBO Gou. Serija će također biti prikazana na HBO kanalu tijekom ožujka.

Psihotični mladić Billy Knight dolazi u ured privatnog detektiva Cormorana Strikea i razotkriva priču o ubojstvu dječaka čijem je davljenju svjedočio prije mnogo godina. Strikea istodobno angažira vladin ministar Jasper Chiswell da istraži Billyjeva brata, Jimmyja Knighta, koji ga ucjenjuje. Dok Strike i njegova partnerica Robin pokušavaju otkriti moguće povezanosti tih dvaju slučajeva, Robin odlazi na tajni zadatak u Donji dom parlamenta.

Međutim, Robinin privatni život se raspada, a njezina veza s Matthewom pati zbog njezine predanosti Strikeu i poslu. U isto vrijeme, Strike ima svojih problema, djevojku koja priznaje da ga voli i kompliciranu bivšu djevojku Charlotte koja je trudna i ponovno se vraća u njegov život.

Glavne uloge tumače Tom Burke i Holliday Grainger, a Susan Tully režirala je sve četiri epizode. Scenarij potpisuje Tom Edge, ujedno i jedan od izvršnih producenata uz Ruth Kenley-Letts, J. K. Rowling i Neila Blaira. Serija se temelji na bestselerima J. K. Rowling koje je napisala pod pseudonimom Robert Galbraith.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of