EKSKLUZIVNO NA HBO GO-U

NOVE AVANTURE: Streaming Premijera "Wonder Woman 1984" 11. svibnja

U režiji Patty Jenkins, s Gal Gadot u glavnoj ulozi, film se odvija tijekom 1980-ih i predstavlja novu avanturu Wonder Woman, koja istovremeno pokušava ostvariti svoje snove i pobijediti dva nova neprijatelja – Maxa Lorda i Cheetah

| Autor: Mladen RADIĆ
Wonder Woman

Wonder Woman


Hit superherojski film "Wonder Woman 1984" imat će ekskluzivnu streaming premijeru 11. svibnja na HBO GO-u.

U režiji Patty Jenkins, s Gal Gadot u glavnoj ulozi, film se odvija tijekom 1980-ih i predstavlja novu avanturu Wonder Woman, koja istovremeno pokušava ostvariti svoje snove i pobijediti dva nova neprijatelja – Maxa Lorda i Cheetah.

U filmu "Wonder Woman 1984" čovječanstvo je opet u opasnosti i samo ga Wonder Woman može spasiti. Ovo novo poglavlje priče o Wonder Woman otkriva kako Diana Prince mirno živi među smrtnicima tijekom živopisnih 1980-ih, u eri neumjerenosti vođenoj željom da se ima sve.

Iako raspolaže svojim moćima u potpunosti, ona ne privlači pažnju i radi kao kustosica, a superherojske akcije obavlja potajno. Ipak, Diana je primorana izaći iz sjene i upotrijebiti svu svoju mudrost, snagu i hrabrost kako bi spasila čovječanstvo od svijeta kojeg je stvorilo.

Chris Pine u filmu glumi Stevea Trevora, Kristen Wiig je u ulozi Cheetah, Pedro Pascal tumači lik Maxa Lorda, Robin Wright glumi Antiopu, a Connie Nielsen je u ulozi Hippolyte.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini