VEČERAS

„Najgora osoba na svijetu“ u vodnjanskom Art kinu Cineast

| Autor: Mladen RADIĆ
Art kino Cineast, Vodnjan

Art kino Cineast, Vodnjan


Večeras u 21.30 sati Art kino Cineast iz Vodnjana na velikom platnu i pod otvorenim nebom donosi nekonvencionalnu romantičnu komediju "Najgora osoba na svijetu" (The worst person in the world), završni dio poznate Oslo trilogije istaknutog norveškog redatelja Joachima Triera. Film je bio norveški kandidat za Oscara, Renati Reinsve donio je nagradu za najbolju glumicu na festivalu u Cannesu, a Vanity Fair ga je proglasio filmom godine.

Poznati redatelj ovog puta donosi pronicljivu dramediju o potrazi za ljubavi i smislom u suvremenom Oslu. Julie uskoro navršava tridesetu i život joj je u rasulu. Zapustila je svoje talente, a veza sa starijim i uspješnim Akselom više je ne ispunjava. Kada na zabavi upoznaje mladog i šarmantnog Eivinda, Julie prekida s Akselom i baca se u novu vezu kako bi dala vjetar u leđa svom ustajalom životu. No shvatit će da je za neke životne odluke ipak prekasno.

Projekcije se održavaju na otvorenom u vodnjanskoj Bašti / Rotondi (nadomak vodnjanske palače) i ulaznice se ne naplaćuju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater