OSAM FILMOVA DO KRAJA KOLOVOZA

NA TERASI PULSKOG CIRCOLA POČELA PROJEKCIJA FILMOVA "Ljepotica dana" otvorila noći klasičnih filmova

| Autor: Jasna ORLIĆ
Na terasi pulskog Circola filmovi se gledaju u posebnoj atmosferi

Na terasi pulskog Circola filmovi se gledaju u posebnoj atmosferi


Već su rasprodane projekcije za film "Bijele noći" i "Brak na talijanski način", pa se trebaju požuriti oni koji žele pogledati preostale projekcije

Projekcijom filma "Ljepotica dana" sinoć je na terasi Zajednice Talijana započeo program u kolovozu pod nazivom Circolo Classic. Ulaznice za legendarni klasik francuske i talijanske kinematografije u kojem glume Catherine Deneuve i Marcello Mastroianni redatelja Luisa Buñela, bile su danima unaprijed rasprodane.

Budući da se poštuje distanca između gledatelja na raspolaganju je samo 70 mjesta, ali u posebnoj atmosferi. Projekcije koje su započele lani gledaju se iz klasičnih ležaljki za plažu - ligeštula, uz moguću narudžbu pića.

Publika će moći do 31. kolovoza s početkom u 21 sat gledati ukupno osam filmova, koji zauzimaju visoko mjesto na ljestvici najpopularnijih filmova svih vremena. Već su rasprodane projekcije za film "Bijele noći" i "Brak na talijanski način" pa se trebaju požuriti oni koji žele pogledati preostale projekcije. Prikazat će se još pet filmova.

U utorak 10. kolovoza bit će prikazani "Cherbourški kišobrani", romantična drama i mjuzikl iz 1964. u režiji Jacquesa Demyja. U nedjelju 22. kolovoza prikazat će se drama Romana Polanskog "Odvratnost" iz 1965. "Jedan izuzetan dan" na terasi Circola bit će prikazan u utorak 24. kolovoza, a radi se o drami koju je Ettore Scala režirao 1977. Film Francoisa Truffauta iz 1980. "Posljednji metro" pretposljednji je na rasporedu u nedjelju 29. kolovoza, dok će zadnja projekcija drugog "Circolo classica" biti održana u utorak 31. kolovoza, a radi se o slavnoj drami Federica Fellinija "Osam i pol" iz 1963. Filmovi će biti prikazani na originalnom jeziku s hrvatskim titlovima.

Ulaznice, po pristupačnoj cijeni od 20 kn po filmu, mogu se kupiti putem mrežne stranice kinovalli.net. Posjetitelji su dužni na ulazu ostaviti svoje podatke putem diktafona i nositi zaštitnu masku za lice prilikom ulaska i izlaska.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater