70. pulski filmski festival

Najmlađa i najveselija ekipa je ona sa filma "Dnevnik Pauline P"

| Autor: Vanesa Begić
Razgovor s ekipom filma "Dnevnik Pauline P" (Snimio Duško Marušić Čiči)

Razgovor s ekipom filma "Dnevnik Pauline P" (Snimio Duško Marušić Čiči)


Najveselija je bila konferencija za novinare brojne ekipe filma "Dnevnik Pauline P". Naime, budući da su protagonisti ovoga filma djeca, i moderator predstavljanja Boško Picula kazao je da je ovo najmlađa i najveselija ekipa.

- Najgledaniji je to film i posebice mi je drago da smo u Puli, koja je jedna od najboljih pozornica, kazao je režiser Neven Hitrec ne krijući svoje zadovoljstvo kako je publika u Areni popratila fil-. Katja Matković, koja tumači glavnu ulogu, rekla je da je to jako zabavno iskustvo i da ne može reći da je bilo teško, nego veselo, zabavno i da su jako lijepo radili tijekom snimanja. "Družila sam se s prijateljima, sve je bilo super, uživala sam. Inače volim gledati filmove, sve osim horora jer se uvijek uplašim, no komedije i filmovi za djecu su mi posebno dragi".

Tom Rushaidat također je ovdje stekao puno prijatelja, te imao je osjećaj kao da je u svom razredu.

- Želim biti glumac, već sam glumio i u ostvarenjima za odrasle, radio na sinkronizaciji, dobro se osjećam u tom ambijentu te namjeravam se i dalje baviti glumom, naveo je Tom Rushaidat.

Jakov Švarc bi pak volio glumiti superjunaka, a Aria Dunda na početku se malo bojala te nove situacije, snimanja, no kada je upoznala ekipu strah je odmah nestao i bila je oduševljena.

Cjelokupna je dječja ekipa uputila poziv redatelju Nevenu Hitrecu da snimi i nastavak ovoga filma, a svi su bili zahvalni i Sanji Polak što je napisala ovu knjigu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater