DANI INTELIGENCIJE U HRVATSKOJ

MENSA: U subotu testiranje inteligencije u Puli

| Autor: Portal GlasIstre.hr
Ilustracija (Pixabay.com)

Hrvatska Mensa i ove godine sudjeluje u obilježavanju međunarodnog Dana inteligencije. Tom prigodom tijekom vikenda održat će se testiranja inteligencije diljem Hrvatske, a u četvrtak 26. rujna od 18 do 20 sati u prostorijama Hrvatske Mense u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 58, održat će se i druženje uz logičke zagonetke za male i velike.

Hrvatska Mensa poziva građane da dođu s djecom i okušaju se u rješavanju poznatih i onih manje poznatih zagonetki; sudoku, kakuro, logičke slike, šatori, zvijezde...

Prijatelji Mense, logički reprezentativci Hrvatske, bit će tamo da sve pojasne pa nikakvo predznanje nije potrebno.

Najmlađi se mogu okušati u baby sudoku, preslagivanju štapića, tetris dvoboju i drugim zanimljivostima.

Uz druge prigodne poklone, tko riješi Mensinu Monster! zagonetku u zadanom roku, osvojit će besplatno testiranje inteligencije u sklopu ovogodišnjeg obilježavanja Dana inteligencije.

Testiranja inteligencije u organizaciji Hrvatske Mense održat će se u subotu 28. rujna i nedjelju 29. rujna u sljedećim gradovima

SPLIT – subota, 28.09.2019.
OSIJEK – nedjelja, 29.09.2019.
VARAŽDIN – subota, 28.09.2019.
PULA – subota, 28.09.2019.
RIJEKA – subota, 28.09.2019.
ZAGREB – subota, 28.09.2019. i nedjelja, 29.09.2019.

Testiranje inteligencije međunarodno je valjano i obavlja se u kontroliranim uvjetima pod nadzorom ovlaštenog psihologa.

Za rješavanje standardiziranog testa inteligencije kojeg koristi Hrvatska Mensa nije potrebno nikakvo posebno predznanje. Prijave za testiranja primaju se do četvrtka 26. rujna na web-stranicama Hrvatske Mense www.mensa.hr/testiranja.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum