VIKEND ZA MENE

Za ugodnije kretanje kroz svakodnevicu: PET RAZNOLIKIH EDUKATIVNIH RADIONICA

Nakon prošlomjesečnog velikog interesa i popunjenih radionica želio sam ponuditi još bogatiji program uz još dva sjajna voditelja i tri nove jako zanimljive i korisne radionice. Radionice će se održati u Puli u Sportskom centru "Get a life" u pulskom Pattinaggiu. Prijave su moguće na Instagram, Linkedin i Facebook stranici Pozornica Govornica ili na mail pozornica.govornica@gmail.com, veli Rade Radolović

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Rade Radolović (Snimio Tomislav Marić)

Rade Radolović (Snimio Tomislav Marić)


Vikend u znaku glume, edukativnih radionica, kreativnosti. "Vikend za mene - za ugodnije kretanje kroz svakodnevicu" donosi pet edukativnih radionica, 12 sati programa i tri voditelja, i to 20. i 21. studenog. Organizator ovog projekta je pulski glumac Rade Radolović.

Upravljanje konfliktima

- Nakon prošlomjesečnog velikog interesa i popunjenih radionica želio sam ponuditi još bogatiji program uz još dva sjajna voditelja i tri nove jako zanimljive i korisne radionice. Radionice će se održati u Puli u Sportskom centru "Get a life" u pulskom Pattinaggiu. Prijave su moguće na Instagram, Linkedin i Facebook stranici Pozornica Govornica ili na mail pozornica.govornica@gmail.com

U subotu, 20. studenog održat će se radionica "Javni nastup i svladavanje treme." Voditelj je Rade Radolović. Od 14 do 17 sati slijedi radionica "Upravljanje konfliktima u poslovnom okruženju", a voditeljica je Nataša Vrsaljko Alić . Potom, od 17.30 do 19.30 slijedi "Samomasaža i opuštanje", a voditelj je Danijel Dubičanac.

U nedjelju od 9 do 11 sati na programu je "Pozdrav Suncu kao priprema za nastup". Voditelj je Danijel Dubičanac, a od 11.30 do 14 sati "Kako poboljšati disanje, glas i govor za javni nastup" , čiji je voditelj Rade Radolović.

"Javni nastup i svladavanje treme" interaktivna je i iskustvena radionica za odrasle osobe na kojoj se može naučiti kako poboljšati javni nastup, kako svladati strah od javnog nastupa, kako se bolje nositi s time te kako steći veće povjerenje u sebe i u druge uz pomoć vrlo korisnih glumačkih vježbi i alata.

Radionica je bazirana na praktičnim vježbama i na razgovoru. Na radionici se ne glumi. Glumačke vježbe i alati koriste se u svrhu poboljšanja vještina javnog nastupa.

Govor za javni nastup

"Kako poboljšati disanje, glas i govor za javni nastup". Na radionici će se polaznici upoznati s jednostavnim, zabavnim i zanimljivim glumačkim vježbama i alatima koji mogu pomoći kod poboljšanja disanja, artikulacije i samog govora. Na ovoj radionici se ne glumi. Glumačke vježbe i alati koriste se u svrhu poboljšanja vještina javnog nastupa.

"Samomasaža i opuštanje" naziv je treće radionice. U najavi je navedeno: "otkrijte skrivene napetosti koje vam kvare posturu i sputavaju dah. Ovim jednostavnim tehnikama možete doseći 70 posto učinka profesionalnog tretmana. Većina primjenjiva u uredu, rezultati već za nekoliko minuta. Tjelesne tehnike dopunit ćete mentalnim koje vas u deset minuta mogu odmoriti kao da ste spavali cijeli sat".

Potom je tu radionica "Pozdrav suncu kao priprema za nastup". U najavi se navodi: "naučite vježbu kojom se glumci pripremaju za nastup: poboljšava kognitivne procese, oraspoložuje, po potrebi energizira ili opušta. Znate li već pozdravljati Sunce, provjerite učinke izvornog Pozdrava koji je modernom Pozdravu superioran funkcijom, biomehanikom, sigurnošću i tečnijim pokretom.

"Upravljanje konfliktima u poslovnom okruženju" objašnjava što dovodi do konflikta na poslu, kako bolje reagirati u konfliktnim situacijama i kako zadržati vlastiti mir kad se takve situacije pojave.

Voditelji radionica imaju bogat životopis. Rade Radolović profesionalni je glumac i voditelj edukativnih radionica. Glumu je studirao na FDU Cetinje i ADU Zagreb. Surađivao je sa Studentskim centrom Pula, Udrugom mladih i Alumni FET Pula, INK Pula, Istarskom razvojnom agencijom- IDA i TED-x Pula.

Završio je uvodnu edukaciju na Institutu za grupnu analizu u Zagrebu. Kroz razgovor i vježbe polaznike upoznaje s raznim glumačkim alatima koji mogu biti od velike pomoći u raznim privatnim i profesionalnim situacijama i zadacima. Edukativne radionice za razne uzraste vodi već 15 godina.

Bogati životopisi

Nataša Vrsaljko Alić je certificirani osobni i poslovni coach, NLP master, praktičar tehnike emocionalne slobode, trener i konzultant za osobni i organizacijski razvoj. Članica je Hrvatske udruge za coaching te vlasnik obrta Emolab sa sjedištem u Puli. U radu s pojedincima i grupama usmjerena je prvenstveno na razvoj i povećanje sposobnosti upravljanja vlastitim stanjima i emocijama u osobnom i poslovnom kontekstu. U više od dvanaest godina prakse, pokazalo se da ovakvo usmjerenje u radu omogućuje klijentu izgradnju puno veće otpornosti na stres, veću toleranciju unutar međuljudskih odnosa, učinkovitiju komunikaciju i lakše i brže ostvarenje ciljeva.

Danijel Dubičanac jogom se bavi od 1991. godine. Podučava hatha yogu od 1996., kada ga je za podučavanje asana i pranayame certificirao Svami Krišna u Rišikešu. Tajlandsku masažu prakticira od 2008., a učitelj medicinske tajlandske akupresure postaje 2012. U akrobatskoj yogi i inverzijskoj terapiji aktivan je od 2009., a radionice i redovne treninge održava u regiji od 2011. godine. Predsjednik je Društva za rekreaciju "Yoga-Zagreb". Njeguje individualiziran i nedogmatski pristup. Stavlja naglasak na razumijevanje zdravstvenih učinaka i usvajanje osobne prakse joge.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini