ZAGREB

Pipsi dodali još jedan koncert u dvorištu ALU

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Grupa PipsChips&Videoclips u manje od dva tjedna rasprodala je koncert u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu zakazan za subotu, 11. rujna, te je dodan novi datum u nedjelju 12. rujna.

Na dan nesuđenog i sada već dvije godine odgađanog spektakla na Šalati, Pipsi će i ove godine ponuditi fanovima zagrebački koncert dok se čekaju bolja vremena i mogućnosti koncerta na Šalati, stoji u priopćenju.

Nakon što je koncert zakazan za subotu 11. rujna rasprodan, pridodan je još jedan koncert, koji će se održati dan kasnije, u nedjelju 12. rujna. Nakon toga neće više biti dodavanja novih koncerata.

Na susret u izuzetnom prostoru dvorišta zagrebačke Akademije likovne umjetnosti, Pipsi će donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere.

Koncert u dvorištu ALU donosi identičnu situaciju kao onaj u garaži MSU prošle jeseni. Svi fanovi koji čuvaju ulaznice za Šalatu ulaze u ALU s popustom. Fanovi koji žele na oba koncerta u ALU, mogu iskoristiti popust oba puta.

Broj ulaznica je limitiran, a koncert će biti održan prema svim u tom trenutku važećim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite.

Koncert Pipsa na Šalati prebačen je na 10. rujna 2022., a sve do sada kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Svi kojima novi datum ne odgovara, mogu vratiti ulaznice i ostvariti povrat novca do 11. rujna ove godine na mjestima gdje je ulaznica kupljena.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum