LOS ANGELES

Glumica Betty White umrla od posljedica moždanog udara

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Uzrok smrti glumice Betty White u 99. godini na Silvestrovo je moždani udar koji je pretrpjela gotovo tjedan dana ranije, o čemu svjedoči smrtovnica čiju je kopiju TMZ.com objavio u ponedjeljak.

U djelomično redigiranom dokumentu stoji da je uzrok smrti Betty White "cerebrovaskularni inzult", medicinski izraz za moždani udar ili gubitak dotoka krvi u mozak prouzročen ugruškom ili rupturom krvnih žila, što je rezultiralo oštećenjem moždanog tkiva.

U dokumentu Odjela za javno zdravstvo okruga Los Angeles stoji da je moždani udar uslijedio šest dana prije glumičine smrti.

Zdravstvena agencija i ured okruga Los Angeles u kojemu se vodi evidencija o smrti, odbili su komentirati informaciju.

Izvori bliski glumici tvrde da je White bila prisebna nakon moždanog udara te da je na kraju umrla mirno u snu, a to je potvrdio i Jeff Witjas, glumičin dugogodišnji agent i blizak prijatelj.  

Nakon njezine smrti počele su se širiti glasine da je glumica umrla od posljedica booster doze cjepiva, no Witjas je to kategorički opovrgnuo. 

White je umrla 31. prosinca, nepuna tri tjedna prije svojega stotog rođendana. Nedugo prije najavila je dokumentarni film o svom životu koji će se prikazati u 900 američkih kina 17. siječnja na njezin rođendan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of