NA TANKOM LEDU

FOTOGALERIJA/BAJKOVIT PRIZOR Pravo zimsko jutro u Puli u kojem su uživali ranoranioci

| Autor: Lara BAGAR


Puljani su jutros završili na tankom ledu. Doslovno. Zima je pokazala svoje pravo izdanje te je nakon kišovitog i melankoličnog ponedjeljaka osvanuo sunčani i ledenim svjetlucavim plaštem obavijeni utorak.

Tijekom noći temperatura je pala oko ništice te su vozače ujutro automobili dočekali obavijeni u ledenu koru. Jutarnji odlazak na posao ili šetnju za mnoge je bila prava revija na ledu. Balansiranje i klizanje na cesti kod nemalog broja Puljana završila je padom.

"Moja je supruga tako dva puta slomila nogu", komentar je postarijeg gospodina na skori pad gospođe sređene od glave do pete s kavom u ruci koja je, srećom, završila s kavom na ruci.

Ipak, kobnih padova nije bilo. Iz hitnog prijema pulske Opće bolnice doznajemo da padova nije bilo ništa više nego uobičajeno. A kada je sunce granulo, sve je isparilo u puno smislu te riječi. Zaleđeno donje rublje na štriku pod toplinom sunca počelo je isparavati pa je rublje bilo obavijeno dimom. Eto, bajkoviti moment svakodnevnice koji je fotoobjektivom zabilježio naš fotograf Duško Marušič Čiči. Pravi zimski dan kakav i priliči godišnjem dobu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum