LONDON

Deppovi odvjetnici smatraju da Heard nema osnova za žalbu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Odvjetnici glumca Johnnyja Deppa rekli su da "nema legitimne osnove" za žalbu njegove bivše partnerice, glumice Amber Heard u svrhu pokretanja novog sudskog postupka u višemilijunskom slučaju za klevetu.

Zastupnici su izjavili da je presuda u korist glumca "dobro potkrijepljena premoćnim dokazima (i) u skladu sa zakonom" te da je žalba "na rubu neozbiljnosti".

Odgovor je stigao nakon što su glumičini odvjetnici zatražili ponovno suđenje nakon tvrdnji o "neprikladnoj službi porotnika", rekavši da ishod nije bio potkrijepljen dokazima predstavljenim tijekom šest tjedana suđenja u Fairfaxu u Virginiji.

"Nakon šestotjednog porotnog suđenja, porota sastavljena od kolega gospođe Heard donijela je presudu protiv nje u gotovo svim aspektima", navodi se u dokumentima u koje je novinska agencija PA imala uvid.

"Iako je razumljivo nezadovoljna ishodom suđenja, gospođa Heard nije identificirala ikakvu legitimnu osnovu da u bilo kojem pogledu poništi odluku porote", dodaju Deppovi odvjetnici.

"Zakon Virginije je jasan, presuda se ne smije poništiti osim ako je "očito pogrešna ili bez dokaza koji bi je poduprli", ističu oni. 

U nastavku se kaže: "Ovdje je presuda dobro potkrijepljena premoćnim dokazima, u skladu je sa zakonom i ne treba je poništiti.

"Gospodin Depp s dužnim poštovanjem tvrdi da bi sud trebao odbiti žalbu gospođe Heard, koja je na rubu neozbiljnosti".

Depp je tužio svoju bivšu partnericu zbog teksta iz 2018. koji je napisala za Washington Post. Opisujući svoja iskustva u tekstu tvrdi da je kao žena preživjela obiteljsko zlostavljanje. Deppovi odvjetnici rekli su da je glumac u tekstu lažno optužen da je zlostavljač.

 

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter