LOS ANGELES

Britney Spears zahvalila obožavateljima na kampanji za ukidanje skrbništva

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Britney Spears zahvalila je u ponedjeljak obožavateljima koji su proveli dugu kampanju za okončanje višegodišnjeg skrbništva njena oca nad njom.

Spears (39) je to komentirala na Twitteru nakon presude koja je prošlog tjedna onemogućila njenom ocu Jamieju Spearsu nadzor nad imovinom pop zvijezde vrijednom 60 milijuna dolara i odredila datum u studenom za raspravu hoće li se raskinuti i čitav aranžman skrbništva.

"Nemam riječi zbog vas i vaše upornosti da me oslobodite skrbništva. Moj život sada ide u tom smjeru !!!!! Plakala sam sinoć dva sata jer su moji obožavatelji najbolji i to znam", napisala je pjevačica u poruci za pokret #FreeBritney.

Skrbništvo nad pjevačicom je određeno 2008. nakon što je Spears doživjela psihički slom i podrazumijeva kontrolu velikog broja njezinih financijskih i osobnih poslova.

Pokret #FreeBritney, koji je na društvenim mrežama pokrenula mala grupa obožavatelja 2019. bučno demonstrirao u vrijeme sudskih rasprava u ovom slučaju, opisanom u dokumentarnom filmu "Framing Britney Spears", objavljenom u veljači.

Spears je u lipnju pojačala napore kako bi ukinula skrbništvo nad njom poručivši sutkinji da je to ponižavajuće i uvredljivo te da želi svoj život natrag.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater