NIJE NEMOGUĆE

Što pokloniti minimalistima koji tvrde da "ne briju" na stvari? Imamo nekoliko originalnih ideja

| Autor: Lucija Sučić
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Smišljanje božićnih darova za minimaliste, odnosno osobe koje ne žele stvari i ništa materijalno kupovno može se ponekad činiti podosta teškim zadatkom.

No, nije nemoguće! Ono što ćemo prvo savjetovati je da razmišljate o osobi koju želite darovati: što voli? U čemu uživa?

Pritom se fokusirajte na to da osobi poklonite neku vrstu iskustva, uspomene i lijepo provedenog vremena. Malo je drugačije, originalno i štosno! U nastavku donosimo nekoliko fora ideja.

Poklon bon u restoranu

Malo tko ne voli uživati u obroku u omiljenom restoranu, tako da s poklon bonom ne možete pogriješiti. Sigurno će vas se sa veseljem sjetiti jedan dan kada im se baš ne bude dalo kuhati!

Kušanje vina

Ako osoba koju želite darivati uživa u dobroj kapljici, istražite ponudu lokalnih kušaonica ili degustacijskih evenata. Također, potražite šro nude lokalni OPG-ovci.

Muzejske ulaznice

Uživanje u umjetnosti nikada nije loša ideja, tako da ulaznice na poklon za neku novu ili nadolazeću izložbu mogu biti pun pogodak a i iskustvo koje će uvijek pamtiti.

Streaming pretplata

Pokrivanje televizijskih i streaming pretplata često je zanemarena vrsta poklona, no tako je praktična i originalna! Čak i ako osoba ima pretplatu, sigurno će se oduševiti s nekoliko mjeseci rasterećenja računa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater