rujan 2024. na šalati

Zagrebački punk-folk bend Brkovi slavi 20 godina postojanja nizom koncerata po regiji i šire 

| Autor: Hina
(Snimio Jurica Galoic / Pixsell)

(Snimio Jurica Galoic / Pixsell)


Zagrebački "punk folk wellness" sastav Brkovi obilježit će 20 godina djelovanja nizom koncerata diljem regije i šire, a turneja će započeti u subotu, 7. rujna 2024., na stadionu Šalata u Zagrebu, objavio je organizator koncerta agencija LAA.  

Dvadeset godina glazbenog puta Brkovi će obilježiti velikim maratonskim audio-vizualnim spektaklom na Šalati u srcu Zagreba, gdje će publiku dočekati presjek karijere benda sa njihovim najvećim hitovima.

Bend koji čine Shamso69, Tomac, Šarac, Talentino i Torbica na sceni djeluju od 2004. godine. Iza sebe imaju sedam albuma, dok svoj žanr glazbe opisuju kao "balkanski punk folk wellnes". 

Godinama je bend neprestano svirao, snimao i objavljivao te su kroz vrijeme postali headliner niza regionalnih festivala, kao i klupska atrakcija sa sve više nastupa izvan regije.

U svojoj dosadašnjoj karijeri ostvarili su niz hitova od kojih su najzapaženiji “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake” i drugi. Uspješnost njihovih pjesama pokazuju i streamovi na platformama YouTube i Spotify, gdje su prešli 100 milijuna slušanja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini