trik

Čovjek se dosjetio rješenja kako stati na kraj prebrzim blagajnicama

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Snimio Sergej Drechsler)

Ilustracija (Snimio Sergej Drechsler)


I dok najbrže što možete ubacujete namirnice u vrećicu, a one se unatoč tome gomilaju brzinom svjetlosti, došao je red na drugog kupca, a vi još niste ni na pola sa svojim stvarima. Vjerujemo da vam je poznata ova situacija. Jednom čovjeku je bilo dosta ovoga, pa je smislio trik da to spriječi. Objavio je video na TikTok-u koji pokazuje kako usporava proces skeniranja – on je prilikom vađenja iz košarice raširio svoje namirnice duž trake umjesto da ih sve stavi na jednu gomilu.

"Jedan savjet koji c´e vam pomoći. Raširite ono što ste kupili da biste imali vremena da sve spakirate u vrećicu dok blagajnica skenira proizvode", kaže on u videu.

Mnogi su rekli da c´e ovaj trik isprobati vec´ sljedeći put kada budu u trgovini kako bi brže spakirali ono što su kupili, ali ima i onih koji smatraju da je nepotreban jer im se, kako kažu, sviđa što su blagajnice brze.

"Ljudi misle da c´e ovo uspjeti, ali nec´e – samo c´emo skenirati brže", napisala je jedna blagajnica ispod ovog videa. Neke blagajnice su napisale da mogu dobiti otkaz zbog sporog skeniranja, pa imajte to na umu kada sljedeći put budete nervozno stajali na kasi. Ali svakako probajte ovaj trik, piše jutarnji.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum