kao iz crtića

Netko u Škotskoj iznajmljuje kolibu kakvu ima Shrek i izgleda kao iz bajke. Najam moguć samo – jednom

| Autor: Sanda Milinković
(Foto Airbnb)

(Foto Airbnb)


Omiljeni lik iz istoimenog animiranog filma Shrek, simpatični je zeleni ogar škotskog naglaska koji je trebao djelovati zastrašujuće, a na kraju je svojim velikim srcem osvojio svijet.

Ako ste gledali film, onda se vjerojatno sjećate da je Shrek živio povučenim životom u svojoj močvari sve dok ga jednog dana nije zapala misija spašavanja princeze Fione…

Iako originalna lokacija Shrekova doma ne postoji, netko se na Airbnb-u dosjetio šarmantne kućice i sada iznajmljuje komadić "močvarnoga raja".

Smještena kraj Newtonmorea na škotskim visoravnima, kućica je dostupna za iznajmljivanje samo jednom i to za troje ljudi u periodu od 27. do 29. listopada. Booking se otvara 13. listopada u 19 sati (po našem vremenu).

"Smještena duboko u šumi škotskih visoravni i naglašena udobnošću kakvu je stekao Shrek tijekom svih ovih godina, močvara pruža utočište kakvo ne pruža niti jedan drugi smještaj. Oaza prekrivena blatom i mahovinom, savršeno je mjesto za bijeg od seoskog života i zagrljaj ljepote prirode. Lokacija je daleko, daleko od svega i predstavlja skrivenu ljepotu koju nećete pronaći nigdje nego u Škotskoj", stoji u opisu smještaja.

Kada se gosti koji su bili dovoljno brzi i spretni da si osiguraju smještaj, napokon smjeste, dočekat će ih ekipa koja će im osigurati udoban smještaj, obilazak i obroke.

Važno je naglasiti da su toalet, tuš i lavandin smješteni izvan kolibe, baš kao što je to imao i pravi Shrek.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of