Povratak Posh Spice

Serenada Victorije Beckham Davidu nakon Messijeva debija

| Autor: Hina
(Reuters)

(Reuters)


Povratak Posh Spice! Ali samo pod uvjetom da se karaoke računaju.

Victoria Beckham oživjela je svoj Spice Girls alter ego tijekom vikenda pjevajući serenadu suprugu Davidu Beckhamu dok se slavio debi nogometne zvijezde Lionela Messija s nogometnom momčadi Inter Miami.

U slabo osvijetljenoj prostoriji Victoria Beckham je otpjevala hit Spice Girls iz 1996. “Say You’ll Be There” a posjetitelji zabave  su se pridružili refrenu, prema videu koji je objavila na TikToku.

Davida Beckhama, koji je suvlasnik nogometnog kluba, također se moglo vidjeti u zasebnom videu objavljenom na Instagramu, kako grli Victoriju dok u mikrofon pjeva prateći vokal pjesme.

U poruci na Instagramu, Victoria Beckham je rekla obožavateljima: "Ne, stvarno nisam toliko popila", nakon čega je uslijedio niz koktela i "pobjedničkih" emotikona.

Ali natpis na njezinu TikToku je bio taj koji je izazvao buru.

“Zagrijavanje vokala u Miamiju!” napisala je.

“Slijedi još!”, dodala je to uz emotikon za ušutkavanje.

Vraća li se Posh Spice ovaj put stvarno? Hoće li se Spice Girls ponovno okupiti? Je li nova glazba na putu? Možda turneja nakon ponovnog okupljanja?

Britanska pop grupa koju su činile i Mel B. (Scary Spice), Melanie C. (Sporty Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice) i Emma Bunton (Baby Spice) bila je na turneji 2019., ali kao kvartet, bez Beckham.

Posljednji put Beckham je nastupila sa Spice Girls tijekom ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara 2012. godine na londonskom stadionu.

Glasine o ponovnom okupljanju Spice Girls kružile su ranije ove godine kada je Mel B rekla za Sun da je Beckham pristala ponovno se pridružiti grupi.

"Moja teorija je da će se dogoditi ako to dovoljno puta kažem", dodala je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini