nose vam poruke

Ako primjećujete brojeve 111, 222, 333, 444, 555... evo što oni znače

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Unsplash)

Ilustracija (Unsplash)


Jeste li u zadnje vrijeme počeli primjećivati trostruke brojeve koje ne možete ne primijetiti? Možda i više puta dnevno? Oni vam se pokazuju kako bi vam prenijeli značajnu poruku ili da bi vas probudili, piše Sensa.

Ako vam se u posljednje vrijeme događaju promjene, nedaće ili proživljavate teške trenutke, ne očajavajte. Raščišćavaju se područja života koja više ne služe za vaše najviše dobro. Ako vam se događaju pozitivne promjene, na pravom ste putu.

Kada smo otvoreni životu, počinjemo primjećivati simbole, brojeve i znakove koji nam prenose poruke. Među njima su i trostruki brojevi. Uz njih su vezane određene poruke i oni su vaše smjernice koje vam rasvjetljuju put prema sebi i svojem najvišem biću.

111 – Energetski prolaz vam je otvoren, zbog čega se vaše misli brzo pretvaraju u stvarnost. Pažljivo birajte misli i pazite da se one poklapaju s vašim željama. Ne trošite energiju na strah kako mu ne biste dali život.

222 – Imajte vjere. Sve će biti dobro. Nemojte se brinuti jer će se situacija lijepo razviti za sve koji su u nju uključeni.

333 – Povezali ste se s uzašlim majstorima i oni na mnogim razinama i bez prestanka djeluju u vašu korist. Oni vas vole, vode i štite u svakom trenutku.

444 – U ovom vas trenutku okružuje tisuće anđela. Oni vas vole i podržavaju. Imate vrlo snažnu povezanost s anđeoskim carstvom jer ste i sami zemaljski anđeo. Nemate se čega bojati – sve je dobro.

555 – Očekuju vas velike promjene i transformacije. Imate priliku izaći iz dosadašnjih problema i živjeti onako kako doista zaslužujete.

666 – Vrijeme je da se usredotočite na duh koji će vam uravnotežiti i iscijeliti život. Recite nebesima sve svoje strahove koji su vezani za materijalno bogatstvo. Otvorite se primanju pomoći i ljubavi, kako od ljudi, tako i od anđela.

777 – Čestitke! Pažljivo ste slušali svojebpžansko vodstvo i tu ste mudrost prenijeli u svoja djela. Sada je vrijeme za nagradu. Vaš uspjeh nadahnjuje i pomaže drugima, pa nastavite s dobrim poslom.

888 – Svemir je obilan i velikodušan, a vi ste naučili kako primiti obilje s njegova izvora. Veliko financijsko obilje je vaše, sada i u budućnosti.

999 – Odličan posao, svjetlosni radniče! Svijetu je potrebna tvoja božanska svrha. Prihvati svoju svetu misiju bez oklijevanja i odgađanja.

Postoje još brojne druge kombinacije brojeva s kojima se možete susresti i koje vas usmjeravaju prema ostvarivanju najvišeg potencijala. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini