ZAGREB

Aerodrom i Piloti održat će 8. rujna zajednički koncert u zagrebačkom Hala parku

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Dva kultna benda iz razdoblja Novog vala, Aerodrom i Piloti, svoje će najveće hitove lansirati pred publiku u petak, 8. rujna, na open-air koncertu u zagrebačkom Hala parku, objavio je organizator koncerta Tvornica kulture.

Aerodrom se vraća u Zagreb, publika će moći ponovno proživjeti i najljepše trenutke svoje mladosti uz hitove benda koji je obilježio desetljeća i čije su pjesme kao što su "Što si u kavu stavila", "Fratello", "24 sata", "Obična ljubavna pjesma", "Otkazani let", "Kad misli mi vrludaju" i "Stavi pravu stvar", utkane u živote mnogih generacija.

Budući da je katalog ostvarenih suradnji benda bogat, Aerodrom najavljuje kako će uz autorske pjesme izvesti i najveće hitove novog vala izvođača s kojima su surađivali.

Beogradski glazbenik i skladatelj Zoran Kiki Lesendrić osnovao je grupu Piloti 1980. godine. Bend je svoj eponimski prvijenac objavio 1981. godine, a svojim je romantičnim i nježnim rock baladama osvojio srca slušatelja diljem bivše države.

Uz ljubavne himne kao što su "Kao ptica na mom dlanu", "Ako misliš da sam tužan", "Zaboravljeni", "Neverna si", "Noć kao iz sna", "Leto" i "Kada sanjamo", zagrebačka će publika imati priliku čuti i pjesme s novog albuma benda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater