PRIZNANJA

VRH KAMPING BRENDA U EUROPI: Četiri Valamarova kamping ljetovališta dobila oznaku ADAC Superplatz

| Autor: Glas Istre
Camping Lanterna Marine Premium Village (Foto: Valamar)

Camping Lanterna Marine Premium Village (Foto: Valamar)


Četiri Valamarova kampa dobitnici su priznanja ADAC Superplatz 2021. koje dodjeljuju vodiči za kampiranje ADAC u suradnji s PiNCAMP-om, portalom za kampiranje. Ocjenu 5* zaslužili su Lanterna Premium Camping Resort 4*, Istra Premium Camping Resort 5*, Krk Premium Camping Resort 5* i Baška Beach Camping Resort 4* koji s ovim priznanjem ulaze u kategoriju najboljih kampova Superplatz.

U TIP kategoriju, odnosno kategoriju s preporukom ušli su Marina Camping Resort 4*, Solaris Camping Resort 3*, Orsera Camping 3*, Ježevac Premium Camping Resort 4*, Bunculuka Camping Resort 4*, San Marino Camping Resort 4* te Padova Premium Camping Resort 4*.

- Ponosni smo što su Valamarovi kampovi i ove godine svrstani uz nabolje u Europi. Prestižna nagrada SUPERPLATZ predstavlja vrh kamping brenda u Europi, a po konceptu jedinstveni i najprestižniji promotivni certifikat i nagradu za kampove u Europi. Ovo je pokazatelj da su upravo Valamarovi kampovi među najboljima na Mediteranu, izjavio je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamar Rivieri.

ADAC Superplatz najviša je nagrada kvalitete koju ADAC već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima, a o njegovoj važnosti govori i činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub koji u svojoj bazi broji više od 18 milijuna članova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum