Streaming glazbe

Loša vijest za korisnike. Spotify po drugi put u manje od godinu dana podiže cijenu pretplate

| Autor: Glas Istre
(Reuters)

(Reuters)


Najpopularnija svjetska aplikacija za streaming glazbe, Spotify, objavila je kako po drugi put u manje od godinu dana podiže cijenu svojih usluga. Ukupno povećanje pretplate kretat će se na razini do najviše 24 funte godišnje.

SkyNews piše kako je obavijest s najavom podizanja pretplate već počela stizati korisnicima na području Velike Britanije. Prema dostupnim informacijama, cijena pojedinačne pretplate raste s 10,99 na 11,99 funti mjesečno. Cijena Duo pretplate ide s 14,99 na 16,99 funti, a obiteljske sa 17,99 na 19,99 funti mjesečno. Za Hrvatsku još nema obavijesti o poskupljenju, ali nakon ove "britanske" vijesti, za očekivati je lančanu reakciju.

Cijena pretplate trebala bi biti promijenjena tijekom svibnja, a korisnici će o njoj biti obaviješteni mailom mjesec dana unaprijed. Ukoliko su korisnici na besplatnom probnom razdoblju, plaćat će staru cijenu još jedan mjesec nakon završetka probnog razdoblja.

"Kako bismo mogli nastaviti s inovacijama i pružanjem vrijednosti obožavateljima, glazbenoj industriji i kreatorima na našoj platformi, povremeno ažuriramo naše cijene. S pretplatnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu smo već počeli komunicirati kako bi im objasnili što to znači za njihov račun", rekao je glasnogovornik Spotifyja za SkyNews.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater