svjetski rekorder

Gradonačelnik Filip Zoričić primio hrvatskog reprezentativca u boćanju Darijana Živolića

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Pula)

(Foto: Grad Pula)


Gradonačelnik Filip Zoričić primio je 21. svibnja u pulskoj Komunalnoj palači hrvatskog reprezentativca, člana Boćarskog kluba Pula Darijana Živolića i predsjednika Boćarskog kluba Pula Suada Zemunovića.

"Želio sam Vas upoznati i osobno Vam čestitati na postavljanju svjetskog rekorda u brzinskom izbijanju. Ponosni smo na Vas. Znam koliki ste trud uložili u postizanje vrhunskih rezultata. Hvala Vam što promovirate ovaj sport i naš grad", izjavio je gradonačelnik Filip Zoričić.

Darijan Živolić zahvalio je gradonačelniku na prijemu i podršci bez koje ne bi bilo ni njihovih rezultata. Predstoji im natjecanje u Regionalnoj boćarskoj ligi u Beogradu već ovoga vikenda te Liga prvaka na jesen.

Podsjetimo, Darijan Živolić je postavio svjetski rekord u brzinskom izbijanju na susretu Super hrvatske boćarske lige između Boćarskog kluba Sveti Jakov i Boćarskog kluba Pula pogodivši 52 boće iz 52 izbačaja krajem travnja. Na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Francuskoj osvojio je srebrnu medalju u štafetnom izbijanju u paru s Marinom Miličevićem

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini