OVO MU NIJE PRVI POSJET PULI

Slavni rocker s jahtom "Rarity" uplovio u pulsku luku: JON BON JOVI S OBITELJI DANAS POSJETIO PULU

| Autor: Mladen RADIĆ


Jon Bon Jovi, poznati američki glazbenik i vođa svjetski popularnog sastava Bon Jovi zadnjih tjedan dana obilazi hrvatski dio Jadrana, pa je nakon Dubrovnika i Dalmacije stigao i do Pule i to s više od 50 metara dugom jahtom "Rarity".

Priliku da se fotografira sa slavnim rockerom odmah je ugrabio Siniša Kereš iz Lučke uprave Pula, koji nam je rekao i da je Jon Bon Jovi danas proveo nekoliko sati u Puli.

No, ovo nije prvi put da je Jon Bon Jovi boravio u Puli - naime, prije više od 20 godina ovdje je snimio svoj nastup za Festivalbar.

Bon Jovi u Hrvatskoj se odmara sa suprugom i sinom i, kako se može vidjeti iz do sada objavljenih informacija, izgleda da uživa, a nerijetko voli iznenaditi i osoblje restorana u kojima bi se odlučio nešto pojesti, pa je tako uvijek spreman na zajedničko fotografiranje te dijeljenje autograma.

Kao bend, Bon Jovi osnovan je 1983. u New Jerseyju. Sastav je prodao više od sto milijuna ploča u svijetu, a poznat je po mnogobrojnim hitovima poput "Livin' on a prayer" ili "It's my life". Godine 2011. održali su odličan koncert na zagrebačkom stadionu Maksimir gdje se procjenjuje da ih je došlo slušati i gledati više od 35 tisuća ljudi, a iste godine je Jon prvi put u privatnom aranžmanu razgledao hrvatsku obalu koja mu se očito prilično dopala te se odlučio vratiti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter