OBJAVILI NA INSTAGRAMU

SIN SVJETSKE GLAZBENE ZVIJEZDE S DJEVOJKOM LJETUJE U PULI

Pogled s jahte sina Dr. Drea pruža se na pulsku Arenu, a to je objavio i na svome Instagramu. U Hrvatsku je stigao s djevojkom nakon što su posjetili Island

| Autor: Glas Istre
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Počela je već lagano sezona poznatih na našoj obali, a među prvima ju je otvorio sin kultnog repera Dr. Drea, čiji smo nastup nedavno gledali na poluvremenu ovogodišnjeg Superbowla. Truice Young u Hrvatsku je stigao sa zanosnom djevojkom Sofijom, a nakon što su sletjeli privatnim avionom, na društvenim su se mrežama pohvalili kako se provode na jahti. Po pogledu se da zaključiti gdje su bili jer su uslikali pulsku Arenu i to oboje objavili na Instagramu, javlja RTL.

Iako je on sin poznatog glazbenika, na Instagramu ima nešto više od 40.000 pratitelja, dok je ona prešišala brojku od tri milijuna. Na putu do naše zemlje stali su na Islandu, a potom brzo produžili dalje. Izgleda kako dvojac nije dugo u romantičnim odnosima budući da se prošle godine pisalo kako je mlađahni glazbenik u vezi s popularnim modelom Isabellom Peschardt.

(Foto: Instagram)

Truice je još u djetinjstvu krenuo očevim stopama pa se danas deklarira kao američki reper i producent. Surađivao je s brojnim glazbenicima poput američkog repera Mikea G-a. On je jedan od devetero djece koje njegov otac ima s različitim ženama, odnosno najmlađi je sin rođen 1997. godine. Od njega je mlađa tek njegova sestra Truly Young. S njihovom se majkom razveo prije dvije godine nakon što su od 1996. do 2020. bili u braku. Dr. Dreu se 2008. godine dogodila velika tragedija kada mu se drugi sin Andre Young Jr. predozirao i nažalost preminuo. O tome se nije oglašavao u medijima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of